Amikor Mártihoz fordultam, mindezeknek már testi tünetei is voltak: menstruáció kimaradás, székelési probléma, puffadás, étvágytalanság, állandó hangulatingadozás, levertség, kétségbeesés, félelem az egyedülléttől, pattanásos bőr és enervált test.

Hat hónapig jártam Mártihoz egyéni korrekciókra, ami alatt több múltbeli utazásban volt részem. Lépésről-lépésre haladtunk befelé, az emberi tudat egyre mélyebb rétegeibe – ahol egyrészt jelen életem korábbi történései, negatív eseményei voltak, másrészt pedig az előző életeim, illetve azok emlékképei raktározódtak. Ezeket Márti segítségével előhoztuk, értelmeztük és átdolgoztuk.

Így történt, hogy például újra fogantam és fejlődtem édesanyám méhében; születtem meg vidám, magabiztos csecsemőként és nőttem fel saját szép női testembe; megbocsátottam édesapámnak a gyengeségéért és suttogtam a fülébe, hogy szeretem; illetve engedtem el azt a fiút, aki évekig lekötötte a szívemet és az elmémet, holott már rég megtapasztaltuk és megkaptuk egymástól azt, ami miatt találkoznunk kellett ebben az életben. Édesanyámmal való viszonyomat is újraírtuk – most már sokkal türelmesebb és alázatosabb vagyok vele szembe; és hálás vagyok mindenért, amit tőle kapok, és ami általa vagyok.

Nagyon sokat köszönhetek Mártinak, főleg abban, hogy hogyan lássam meg saját belső értékeimet, hogyan szeressem magam, hogyan engedjem el a régi sérelmeket és bocsássak meg, illetve hogyan haladjak magabiztosan és örömmel tovább az utamon. Megtanított arra is, hogy vannak körülöttünk angyalok, akik mindig vigyáznak ránk, és hogy merjünk hozzájuk beszélni és tőlük segítséget kérni.

Jelenleg Márti Energológia tanfolyamán igyekszem elsajátítani, hogyan bánjak saját belső energiámmal, ugyanis különféle meditációs gyakorlatok vannak a test energetizálásra, az önmegvalósítás útjába álló blokkok feloldására, a mindennapi stressz kezelésére, a férfi-női programok kiteljesítésére, hogy megtaláljam a belső békémet, ami által eljuthatok egy magasabb tudati szintre. Rájöttem, a legtöbb amit magamért tehetek, ha elindulok az önismeret útján, és folyamatosan teszek a személyiségem fejlődésedért.

Hidd el, kifordul a világ önmagából és minden teljesen más megvilágítást kap.