eloadasAzért hoztam létre ezt a portált, hogy megtalálhasd a módszert, mely átsegít aktuális életkérdéseiden, vagy egyszerűen közelebb kerülj magad, és a működő világ megértéséhez, megismeréséhez.

A bensőnkben rejlő mélységek vonzása késztetett az ok – okozat elvének megismeréséhez. Így több mint két évtizede kezdtem el foglalkozni a természetes gyógymódokkal, hogy jobban megértsem az emberi test működését, reakcióit. Nézetem szerint a zavaró fizikai és érzelmi tünetek okát kell először tudatosítani, és nem elvenni az értelemtől a megtalálás örömét, a tünetek elnyomásával.

Hitvallásom: Az átélt fájdalmak, szenvedések, kudarcok alkotta burkot kell gyengéden felnyitni, és ha önmagunk megismerését felkészülten vállaljuk, egyre közelebb kerül a kincs, melyet mindenki magában hordoz.

A jelentősebb élet-eseményeket megismerve, láthatóvá válik a legtesthezállóbb módszer, mely a fejlődést, regenerálódást segíti. Ezen indulunk el személyre szabottan. Kialakul a gondolat és érzelem közötti harmonikus kapcsolat: a jó intuícióra alapozva, a logikus lépéseken keresztül a problémamegoldás. Azoknak akarok segíteni, akik nyitottak és elfogadóak, hiszen minden magán az emberen múlik. A kívülálló csak a lehetőséget mutatja meg. A változást senki más nem hozhatja létre, csak maga az érintett. Így gondolom és ezt tapasztaltam. Ebben a világban élek, és azonosnak érzem magam vele.

„Előbb – utóbb minden ember felteszi magának a kérdést: mi az élet értelme, és keresi a lehetőséget, hogy jobban megértse az életet, s benne önmagát. E téren maga az élet küldött nekünk csodálatos hírnököt, aki mindent készségesen megmutat és megmagyaráz. Többnyire csupán azért nem ismerjük fel, mert túlságosan közel áll hozzánk. A testünkről van szó. Miközben megtanuljuk megérteni üzenetét, saját magunkat értjük meg, az egész teremtett világot, s végül Istent.” Kurt Tepperwein

Keress meg bátran, írj e-mailt vagy hívj és egyeztessünk időpontot!