Célja: A pszichés és fizikai problémákra, a hétköznapi életben jelentkező kérdésekre, a bennünk mindenre meglévő válasznak a tudattalanból a felszínre segítése.

A mai problémás helyzet, illetve életkérdés megoldása a múltban gyökerezik. Rendszerint az oki előző életben, vagy a jelen élet múltjában található. Az aktuális élet emlékének megélése, és motivációjának közömbösítése segíti a blokk feloldását. Tudatos, éber állapotban, kényelmesen, relaxáltan zajlik. Az információkérés a Belső Vezető, a Belső Gyógyító és a Felsőbb Én segítségével történik. A velük való kapcsolatfelvétel tradicionális imaginációs technika segítségével jön létre.

Konkrét ok, meghatározott probléma nélkül, magáért a megtapasztalás élményéért is alkalmazható. Ebben az esetben, a mai életre legnagyobb kihatással lévő életet kérjük. Ez lehet akár olyan élmény, mely rávilágít a mai életet nehezítő eseményre, vagy meglepő összefüggéseket világít meg. Minden alkalom a tudatszintet emeli, ezáltal belső fejlődés, és az életkörülmények javulása érhető el. Ez egy olyan módszer, melyet már a régmúlt Indiája és Jung is használt. Vezetett meditáció segítségével, mindenki maga hozza felszínre és mondja ki az aktuális választ. Segítek újra felvenni a kapcsolatot a mélyebb önvalóval, a bennünk tárolt információs lenyomat megfelelő területének megnyitásán keresztül.

Mindenki annyira nyílik meg, amennyire belső fénye által vezettetett. Amennyit a lelkisége enged, annyit tudok segíteni. Amikor a szív diktál, akkor van egészség.

Előző életek, múlt terheinek elengedése segít:

– párkapcsolati kérdésben – szülő- gyermek kapcsolat – mai kapcsolat előző életbeli minőségének felidézése – anyagi és egészségügyi problémáknál – betegségek lelki okának feldolgozása – félelmek, fóbiák, függőségek – önértékelési problémák elengedése – megoldás, továbblépés, döntéshozatal életkérdésekben.

Egyénre szabott folyamat, mely másfél-két órát igényel. Alkalmanként 17 000 Ft.