Arra számítottam, hogy ha a probléma mélyére nézünk, az nem lesz kellemes, de ez a megtapasztalás megdöbbentő volt. Márti kellemes, megnyugtató környezetben felkészített arra, hogyan zajlik a folyamat, majd belefogtunk. Abba az életembe mentünk vissza, ahol a betegséget kiváltó okot megtaláltuk. Először azt hittem, hogy olyan lesz, mintha moziban ülnék és csak nézem az eseményeket, de nem volt ennyire kényelmes, hiszen teljesen olyan volt az egész, mintha újra átélném.

Időutazásom alkalmával, fiatal lányként éltem meg párkapcsolati helyzetet Egy félelmekkel teli kapcsolat nyomait és részleteit tártuk fel. Abban az életemben nem tudtam megbocsátani a zaklató férfinek, de ezt Márti segítségével feloldottuk. Visszamentünk abba az időszakba, amikor minden rendben volt és végigmentünk az egész akkori életemen úgy, hogy felülírtuk a fájdalmas eseményeket.

Köszönöm szépen az élményt és a tapasztalást. Úgy érzem, hogy megkönnyebbültem, szabaddá váltam. Mindenkinek ajánlom a Mártival való közös munkát a testi, lelki egészség felé vezető úton! Hálával a gyógyulásomért.

Gabi”