Találkozásunkkor Márti első kérdése „Sűrűn öltözöl fekete ruhába?” Korábban nagyon szerettem feketébe öltözni, mára már kiiktattam a ruhatáramból, ugyanis ez is sok lehúzó negatívumot hozott ki belőlem. A folytatásban kézíráselemzésbe tért át Márti, majd tarológia következett, és a második találkozásunkon egy időutazáson vettem részt.

A korrekciós folyamat, valamint a beszélgetések után megváltoztak az érzéseim, egyre többet mosolyogtam, pozitív gondolataim hatására a környezetem felé is optimistábban nyilvánultam meg. A feszültségek kezdtek feloldódni bennem, más szemszögből látom a világot.

Például már nem féltem a gyerekeimet az új nőtől, mert azt látom, hogy ők boldogok és jól érzik magukat vele. Ezzel párhuzamosan belépett az életembe egy új férfi és végre én is boldog vagyok, mindezt a gyerekeim is örömmel veszik. Most megszűnt az állásom, de ezt már nem negatívumként fogom fel, hanem érzem, biztosan valami sokkal jobb, új kell, hogy beférhessen az életembe.

Első találkozásunk után 2 héttel a nagyobbik lányom ezt mondta: „Anya annyira megváltoztál, mostanában sokat mosolyogsz és viccelődsz velünk.” Azt hiszem ennél nagyobb dicséret nem is kell Mártinak. Hálás vagyok, és nagyon köszönöm neki a sok-sok segítséget, valamint a gondolatébresztő tanácsait, amivel útnak engedett.