Újságból szkennelt0009Úgy érzed, hogy megoldhatatlan helyzetbe kerültél? Olyan nehézséggel állsz szemben, amiből nem látod a kiutat? Nem érted, hogy miért vagy beteg, vagy miért vannak megmagyarázhatatlan hangulatváltozásaid? Nem tudod elfogadni magad olyannak, amilyen vagy? Szeretnéd megérteni, hogy mi miért történik veled?

Örömmel írom le a következőket:
a ‘Lélektükör hangolás’ módszerrel tudok neked segíteni!

Időnként előfordulnak elakadások, amikor nem tudsz kilépni egy adott helyzetből. Léteznek a logika számára megoldhatatlannak tűnő dolgok, és mindnyájunkat érnek gondolatilag, érzelmileg, egészségileg visszahúzó impulzusok.

Hogyan zajlik a folyamat? Mi történik ezután?

Csak annyi a dolgod, hogy elmondod mi az, amin változtatni akarsz. Nyugodt, ellazult hangulatban, Rád figyelve kérem a magasabb Intelligenciát, Lelked Fényét, hogy mutasson utat, adjon felismerést, átrendeződési lehetőséget a változáshoz. Egy biztonságos Szeretetsugárban haladunk végig, a téridő csatorna segítségével. Az előttem felsejlő eseményeket, képeket megosztom Veled. Amennyire nyitni tudsz a folyamat felé, annyira látod át részleteiben, vagy esetleg főbb vonulatában a lepergő ‘ filmet’. A lényeget tekintve, mindkét esetben egyaránt profitálsz a múltba tekintő utazásból.

Felszínre hozom Neked az eseményeket, érthető összefüggéseket a lelked mélyéről. Segítek megbocsátani a felismeréseken keresztül, hogy feloldódjon a meghatározott célodtól elválasztó ‘meg nem bocsátás’ fala. Az elavult, már nem a fejlődésedet szolgáló energiamintázatok felülíródnak, így megújulva térsz vissza a mindennapi valóságodba. Újra itthon, a saját életúton folytatódik minden, de már gördülékenyen, az elérendő cél irányába. Utána a pozitív életérzést, könnyebbséget tapasztalod magadon.

Segítő Lélektükörként mutatom meg, hol van a változás kapujának kulcsa, mely a megoldást hozza. Olyan élménnyel, megtapasztalással válsz gazdagabbá, mely előtte leírhatatlan.  A 11 – 11 nyíló kapuján át kaptam ezt a technikát, és hálával, szeretettel a szívemben használom mindenki javára.

Egy alkalomra másfél – két órát szánj. Ennek az egyéni korrekciónak a díja 17 000Ft/ alkalom.

Amennyiben szeretnél eljönni hozzám, kérlek írj e-mailt, vagy hívj és egyeztessünk időpontot!