Anita utazása

Számomra a meditáció a teljes önátadás, belső béke és testi-lelki egyensúly. Út önmagam felé, miközben megnyílok a világnak. Mielőtt ezt megtanultam voltam, egy gátlásokkal és szorongásokkal teli, önbizalom hiányos lány voltam. Az apám halálát sem tudtam feldolgozni, és ez által a férfiakkal való kapcsolatomat sem tudtam a helyén kezelni. A nőiességet sem tudtam megélni, és az édesanyámhoz illetve a saját anyaságomhoz való viszonyom is nehezen ment. Betegesen kapaszkodtam egy fiúba, akihez csak a saját képzeletemben megélt érzelmek kötöttek. Sosem voltunk igazán együtt és fizikálisan is több ezer km-re voltunk egymástól… 

Olvasd tovább>>>

Gyöngyi sztorija

Mártival az életem legnehezebb időszakában hozott össze a sors. Anyukám több betegségen, műtéten esett át, férjem bejelentette válási szándékát. Gyerekeimet egyre jobban féltettem az új nőtől, nem akartam, hogy találkozzanak vele. A folyamatosan stresszes, feszültségekkel teli pesszimisztikus életérzésem egyre nőtt. Nagyon letaglózó, emészthetetlen érzés volt azt hallani gyerekeimtől „Anya te állandóan ideges vagy”. Úgy döntöttem, hogy Mártihoz fordulok segítségért. Már az első telefonos beszélgetésünkkor feltűnt az optimizmusa és kedvessége. 

Olvasd tovább>>>

Gabi regressziós élménye

„Jó érzéssel, kissé izgatottam léptem be a szobába, ahol később a kezelés zajlott. Úgy éreztem, hogy itt az idő, hogy szembenézzek a pollenallergiámat kiváltó lelki okkal. Többféle módszert, technikát, ill. természetgyógyászati szereket kipróbáltam, de eddig nem jártam sikerrel. Idestova 20 éve, gyermekkorom óta minden ősszel menetrendszerűen jön a tüsszögés és egyéb kellemetlen tünetek. Kíváncsian vártam, hogy mi fog történni, ill. milyen hatása lesz. 

Olvasd tovább>>>

Élmény Judittól

„Egy ismerősömtől hallottam Mártiról, aki felkeltette a figyelmemet beszámolójával az előző életes megtapasztalásairól. Ezért kerestem fel először, de aztán hamar kiderült, hogy vele nyugodtan beszélhetek az engem igazán érdeklő, megoldásra váró problémáimról. Így aztán rendszeresen találkozunk.
Sokkal magabiztosabban élem az életemet, és nyomon követhető a fejlődés, amin átmegyek. Jobban érzem magam, néha már értem, hogy mi miért alakult úgy, ahogy, és mit tehetek azért, hogy még szebb legyen a világ, amit teremtek magamnak.

Olvasd tovább>>>