Ebben az állapotban, az ember a tudatos elmétől elzárt információkat is tudja használni és feldolgozni. Olyan emlékképeket is találunk, melyekre egyébként nem emlékeznénk. Például, az anyaméhben szerzett tapasztalatokra, vagy életünk kezdeti időszakára vonatkozóan.

 Születési traumák integrálása: újjászületés

– az anyaméhben szerzett negatív emlékek felülírása

– más neműnek várt vagy nem várt gyermekként születve

– kezdődő életút korrekciója

– begyűjtött stressz, félelmek, fóbiák, kishitűség, bizonytalanság feloldása.

Ha elakadtál, nem tudsz továbblépni, segítek elengedni a fölöslegessé vált terheket.

Testünk őrzi azokat a negatív energiamintákat, melyeket gondolatainkon, érzéseinken keresztül rögzítettünk. Személyre szólóan, vezetett légzéstechnikával elért meditatív frekvencián a test jelez. Mindig létrejön egy érzés – lehet szurkálás, zsibbadás, hideg érzet, nyomás, stb.- mely jelzi, hogy megérkeztünk. Ezt az eddig rejtett feszültség blokkot kell üdvözölni és feloldani. Az előzményt, a stresszes helyzetet felidézve, majd levonva belőle a tanulságot, többé már nincs rá szükség.

A folyamatok után új szemlélettel fordulunk környezetünkhöz, ezért a visszajelzések is pozitív módon változnak. Megértés, tisztuló érzelem alakul kapcsolatainkban, párkapcsolatunkban, rendeződik a családi helyzet, a munkahelyi légkör.

A folyamat után érezhető hangulati javulás, testi- lelki megkönnyebbülés, az energia szabad áramlása tapasztalható. Így már nem húz vissza, a múlt keltette feszültségblokk.

Minél gyakrabban adod át magad ennek a megtapasztalásnak, annál könnyebben tudod élni a mindennapjaidat. Fokozatosan kifejlődik egy bölcs belső látásmód.

Mindenki alkalmas a közös munkára, aki szeretné megváltoztatni, jobbá tenni az életét.

Egyénre szabott folyamat, mely másfél – két óra hosszat igényel. Alkalmanként 12900 Ft.